Kotia etsivät linnut

*Sinikelta-ara (Ara ararauna) Nuori - kolmevuotias, puhelias ja leikkisä.
Yhteydenotot: 24Pets

sinikelta

*Sinikelta-ara (Ara ararauna) Parikymppinen Pentti etsii hyvää kotia, jossa sille on paljon aikaa. Tykkää paljon suihkutuksesta ja rapsutuksista. Testattu koiras, Suomessa syntynyt. Ajanpuutteen vuoksi. Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Puh. 0400458122


Siniotsa-amatsoni (Amazona aestiva) Verri. S. 2003, Tanska. Sukupuoli ei testattu, mutta luultavasti koiras.
On paljon asunnossa vapaana, mutta viihtyy enimmäkseen häkkinsä läheisyydessä. Lentää taitavasti huoneesta toiseen. Haluaa osallistua ihmisten askareisiin. Oppii uusia tapoja nopeasti, mutta vaatii rutiineja ja säännöllisyyttä. Ei pelkää uusia asioita. Ääntä lähtee tarvittaessa, mutta luonnehtisin hiljaiseksi linnuksi. Ei lapsille sopiva. Yhteydenotot: Hannu Säilä 050-3617052 tai Elisa Laine-Säilä 044-0484068Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

verri

Tällä hetkellä paljon koteja vailla olevia lintuja Helpparrot ry:llä! Katso heidän sivuiltaan (kaikki kotia etsivät eivät ole sivuilla, joten kannattaa myös kysellä)