Kotia etsivät linnut

Kun mietit poikasen hankintaa, mieti myös vaihtoehtoa - tarjota kotia tarvitsevalle linnulle kodin.

 

Harmaapapukaijat (Psittacus erithacus) Aikuinen pariskunta (ei pesivä) häkkeineen.
Tarkemmat kyselyt: 24Pets

jacot

Siniotsa-amatsoni (Amazona aestiva) Verri. S. 2003, Tanska. Sukupuoli ei testattu, mutta luultavasti koiras.
On paljon asunnossa vapaana, mutta viihtyy enimmäkseen häkkinsä läheisyydessä. Lentää taitavasti huoneesta toiseen. Haluaa osallistua ihmisten askareisiin. Oppii uusia tapoja nopeasti, mutta vaatii rutiineja ja säännöllisyyttä. Ei pelkää uusia asioita. Ääntä lähtee tarvittaessa, mutta luonnehtisin hiljaiseksi linnuksi. Ei lapsille sopiva. Yhteydenotot: Hannu Säilä 050-3617052 tai Elisa Laine-Säilä 044-0484068Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

verri

Tällä hetkellä paljon koteja vailla olevia lintuja Helpparrot ry:llä! Katso heidän sivuiltaan (kaikki kotia etsivät eivät ole sivuilla, joten kannattaa myös kysellä)

Muru, kultaposki-/meksikonamatsoni (hybridi) etsii rakastavaa ja rakastavaa kotia, yhdessä kultaposkiamatsoni Roosan kanssa. Muru on aikoinaan sijoitettu Lemmikkilinnut Kaijuleiden sijoitusringin kautta tämänhetkiseen kotiinsa, jossa hän kiintyi kultaposkiamatsoni Roosaan (n. 30-vuotias). Muru on 19-vuotias, viriili ja äänekäs naaras, joka on tottunut yhdessä lajikumppaninsa kanssa aviaarioelämään. Toivomme heille samantyylistä elinympäristöä uudelta kodilta. Luonteeltaan molemmat ovat kilttejä, muttei kuitenkaan käsikesyjä. Muru ja Roosa luovutetaan ainoastaan yhdessä. Linnut pystyvät toistaiseksi olemaan nykyisessä kodissaan odottamassa uutta ja sopivaa kotia. Kotiehdokkaita pyydetään laittamaan yhdistyksellemme sähköpostia, ja kertomaan millainen koti olisi tarjolla Helpparrot ry https://www.helpparrot.fi/kotia-etsivat/

Muru

Siniotsa-amatsoni Rolle tuli yhdistykselle etsimään uutta loppuelämän kotia. Aiemmat vuosikymmenet Rolle on viettänyt leppoisaa ja vapaata elämää isäntänsä kanssa, joten uudelta kodilta vaaditaan aikaa ja sitoutumista linnun hyvinvointiin sekä hänen eläkepäiville. Rolle-pappa on jo siinä iässä että pikkulapsiarki on jo takana päin, ja aikuinen seura vain kivaa. Ei siis sovellu lapsiperheeseen. Rolle myös nauttii omasta kantavasta äänestään, joten uuden kodin olisi pidettävä naapurisovusta huoli hyvillä välimatkoilla naapureihin.
Kotiehdokkaita pyydetään laittamaan yhdistyksellemme sähköpostia, ja kertomaan millainen koti olisi tarjolla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rolle

Naurukyyhkyt Viikuna ja Vaapukka etsivät yhdessä rakastavaa ja osaavaa kotia. Nämä vaalean maitokahvin väriset naurukyyhkyt ovat pirteitä pulputtajia. Pulumaisesta olemuksestaan huolimatta molemmat ovat ketteriä lentelijöitä ja ripeitä poukkijoita. Kaksikon mielestä siementen hämmentely nokalla on parasta ja maassa kuopsuttelu leppoisaa ajanvietettä. Kotiehdokkaita pyydetään laittamaan yhdistyksellemme sähköpostia, ja kertomaan millainen koti olisi tarjolla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viikuna/Vaapukka

Naurukyyhkyt Pepe ja Ninni etsivä yhdessä itselleen rakastavaa ja osaavaa kotia Pepe ja Ninni ovat leppoisia huhuilijoita, jotka mielellään tepastelevat tutkiskelemassa paikkoja. Kotiehdokkaita pyydetään laittamaan yhdistyksellemme sähköpostia ja kertomaan millainen koti olisi tarjolla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pepe/Ninni