5411860801761

Beyers Urtica-Chlorella Mineral Mix 5kg

28,90 €

(ALV 14 %)
Veroton 25,35 €
Vero 3,55 €
Alennus
In Stock

Tuotetunnus: 5411860801761

Valmistajat: Beyers
Mineraalisekoitus huippulaadukkaiden grittien, simpukankuorien, pikkukivien- ja savituotteiden sekä täydennettyjen kasvien ja öljyisten siementen kanssa. Uniikkina tässä tuotteessa on lisätty nokkonen ja levä.

Nokkonen (kasvitieteellinen nimi = Urtica dioica) tunnetaan hyvin verenpuhdistavista ja antiallergisista ominaisuuksista. Se stimuloi happojen ja jätetuotteiden erottumista lihaksista. Lisäksi nokkosessa on runsaasti kalsiumia ja rautaa.

Makean veden levät Chlorella (kasvitieteellinen nimi = Chlorella pyrenoidosa) tunnetaan hyvin klorofyllipitoisuudestaan. Kuivatun klorellan proteiinipitoisuus on 60%. Nämä proteiinit edistävät kyyhkysten lihasten kehitystä.


Yhdistettynä gritti- ja savituotteisiin sekä rasvapitoisiin siemeniin, joissa on hyvin sulavia proteiinipitoisuuksia (rypsinsiemenet, pellavansiemenet, saflorinsiemenet, seesaminsiemenet, mungopavut jne.) Ovat johtaneet URTICA CHLORELLA MINERAL MIX -tuotteeseen, joka on monipuolinen tuote, jonka tulisi olla osa kyyhkysten päivittäistä hoitoa ja auttaa pitämään ne huippukunnossa.


OHJEET:

• Jalostus-, kilpa- ja pesintäkauden aikana: päivittäin jopa 10% päivittäisestä annoksesta.
• Lepoaikoina: päivittäin enintään 5% päivittäisestä annoksesta.